rosiiany-byly-po-dnipropetrovshchyni-dronamy-ta-artyleriieiu-dvoie-zahyblykh-ponad-10-liudei-poraneno

росіяни били по Дніпропетровщині дронами та артилерією: двоє загиблих, понад 10 людей поранено

 • 23717 переглядiв

Двоє людей загинули і 10 отримали поранення, в тому числі 9-річний хлопчик, в результаті російських атак з використанням безпілотників-камікадзе і артилерії на Нікопольський район Дніпропетровської області, які завдали шкоди житловим будинкам, інфраструктурі та підприємствам.

Протягом доби, 2 липня, окупаційні війська рф били по території Нікопольщини дронами-камікадзе та артилерією. Внаслідок ворожих атак є загиблі та поранені. Про це заявив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, передає УНН.

Деталі 

Найбільше дісталося райцентру. Там двоє загиблих та, за уточненою інформацією, 10 постраждалих. Четверо з них госпіталізовані в стані середньої тяжкості

- розповів очільник ОВА. 

За його словами, у місті пошкоджені 3 багатоквартирні й 5 приватних будинків, 4 господарські споруди, 7 авто.

Також внаслідок атак понівечені 2 навчальні заклади, амбулаторія, адмінбудівля. А ще – магазини, салон краси та банк.

▪️Били окупанти і по Мирівській, Марганецькій та Червоногригорівській громадах. Зачепило агрофірму. Сталася пожежа, яку рятувальники приборкали. Цілив агресор і по Покровській громаді. Попередньо, там поранена людина

- підсумував Сергій Лисак.

Нагадаємо

Внаслідок ворожих обстрілів Нікополя Дніпропетровської області загинули дві літні жінки. Ще дев’ятеро людей отримали поранення, зокрема 9-річний хлопчик.

Популярні

Новини по темі

В ОП відреагували на пропозицію Орбана припинити вогонь

 • 35809 переглядiв