rosiia-povynna-vidchuvaty-naslidky-viiny-v-ukraini-zelenskyi-zaiavyv-pro-try-rezultatyvni-dopovidi-syrskoho

росія повинна відчувати наслідки війни в Україні: Зеленський заявив про три результативні доповіді Сирського

 • 27228 переглядiв

Президент Зеленський заявив, що росія має відчути наслідки війни, яку принесла в Україну. Він подякував військовим за результативні доповіді та захист позицій, наголосивши на прагненні України до справедливого миру.

росія принесла війну на українську землю і повинна відчувати, що нею зроблене. Про це заявив Президент Володимир Зеленський у відеозверненні, та додав, що сьогодні було вже три доповіді Головкома Олександра Сирського – доповіді результативні, передає УНН.

"Сьогодні було вже три доповіді Головкома Сирського – доповіді результативні. Саме такі, які потрібні нашій державі зараз. Я вдячний кожному воїну, кожному солдату та командиру, які забезпечують захист наших, українських, позицій та виконання завдань нашої оборони. Українці вміють досягати своїх цілей. І це не ми вибрали досягати цілей у війні. росія принесла війну на нашу землю і повинна відчувати, що нею зроблене. Ми ж прагнемо якнайшвидше досягати своїх цілей у мирний час – за умов справедливого миру. І це буде", - сказав Зеленський.

Головком ЗСУ Сирський заявив, що працює у "вихідному районі"08.08.24, 18:01

Президент повідомив, що сьогодні також була доповідь міністра оборони Умєрова щодо постачання озброєнь та техніки нашій армії.

"Ми працюємо над тим, щоб постачання було незмінно вчасним. Доповідав сьогодні також керівник СБУ Малюк – про наші операції та про делікатну роботу СБУ, яка захищає українців – захищає від російських диверсій та спроб замахів усередині нашої держави", - заявив Зеленський.

Доповнення

Президент України Володимир Зеленський заявляв, що українська армія вміє дивувати та досягати результатів.

росія оголосила надзвичайний стан у Курській області, оскільки вона бореться третій день, щоб відобразити вторгнення, яке, за словами Герасімова, склало нібито близько 1000 українських солдатів за підтримки танків та бронетехніки.

Він повідомив путіну на телевізійній зустрічі в середу, що росія розгорнула війська, авіаудари та артилерію, щоб спробувати зупинити наступ.

Російський диктатор путін через добу відреагував на події в області курсу і звинуватив Україну в масштабній провокації.

Прес-секретар Білого дому Карін Жан П'єр підтвердила, що США не було попереджено про операцію в Курській області перед її проведенням. Однак адміністрація США планує звернутися до України для отримання детальної інформації про мету та характер прориву.

Начальник Сумської обласної військової адміністрації Володимир Артюх 7 серпня повідомляв, що відбулося засідання ради оборони у Сумській області. Обстановка під контролем Збройних сил України, вони всім забезпечені для здійснення відповідних завдань, поставлених Верховним Головнокомандувачем та командувачем ЗСУ, завдання виконуються.

Популярні

Новини по темі