rosiia-pochala-hotuvaty-viiskovi-aerodromy-do-mozhlyvykh-udariv-ukrainy-ta-nato-zmi

росія почала готувати військові аеродроми до можливих ударів України та НАТО - ЗМІ

 • 21743 переглядiв

росія почала готувати свої військові аеродроми до можливих ударів з боку України і НАТО, перевіряючи стійкість аеродромів до атак і проводячи навчання з відновлення злітно-посадкових смуг і захисту літаків.

рф почала готувати свої військові аеродроми до можливих ударів з боку України та північноатлантичного Альянсу. Зокрема, міноборони росії перевірило аеродроми на стійкість до атак та провело навчання у різних регіонах країни. Про це повідомляють росЗМІ, пише УНН.

Деталі

Зазначається, що міноборони рф перевірило військові аеродроми на стійкість до масованих ударів. У ході навчань спецпідрозділи російських військ відпрацювали відновлення злітно-посадкових смуг та місць стоянки літаків.

Навчання проходили відразу у кількох регіонах, у тому числі у західному та південному напрямках. До навчань залучали інженерно-саперні підрозділи, які ліквідовували вирви та відбудовували капоніри для захисту літаків від уламків.

Аеродромна служба рф має підрозділи, які повинні оперативно відновлювати злітно-посадкову смугу, а у разі пожежі виводить авіаційну техніку. Такі навчання повинні проводитися регулярно,

- пише видання, посилаючись на військового експерта.

Експерт зазначає, що з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну російські аеродроми неодноразово були атаковані безпілотниками, а в майбутньому, як вважає експерт, росія може мати справу з НАТО.

Нагадаємо

У грудні минулого року безпілотники СБУ та ЗСУ атакували місце дислокації 559-го бомбардувального авіаційного полку повітряно-космічних сил рф у ростовській області. Ворогу завдано суттєвого ураження техніки.

Популярні

Новини по темі