rosh-ga-shana-v-umani-ryatuvalniki-ta-pravookhorontsi-provodyat-profilaktichni-besidi-z-khasidami

Рош га-Шана в Умані: рятувальники та правоохоронці проводять профілактичні бесіди з хасидами

 • 271365 переглядiв

КИЇВ. 14 вересня. УНН. У місцях масового скупчення людей ДСНС та Нацполіція роздають спеціально розроблені пам’ятки англійською мовою та на івриті з правилами пожежної безпеки, передає УНН

Деталі

"Надзвичайники та поліцейські цілодобово працюють над безпекою прочан. Серед напрямків, які сприяють попередженню надзвичайних подій, в першу чергу, є профілактичні", - йдеться в повідомленні ДСНС.

Зазначається, що співробітники ДСНС та Нацполіції у місцях масового скупчення людей щодня проводять із хасидами інформаційно-профілактичну роботу. Аби ознайомити паломників з правилами пожежної безпеки фахівці Служби порятунку роздають спеціально розроблені пам’ятки англійською мовою та на івриті.

Доповнення

Попри застереження дипломатичних служб та місцевої влади в Умань на святкування Рош га-Шана 5784 (2023), що проходить цьогоріч з 15 по 17 вересня вже прибуло 11 тисяч прочан-хасидів. Скарг від місцевих жителів не надходило, ситуація під контролем.

У місті введено особливий режим в’їзду-виїзду та пересування. Правоохоронні та рятувальні служби несуть чергування в посиленому режимі. Рятувальники розгорнули зведений загін в місці паломництва. 7 постів чергують цілодобово. Додатково залучені піші патрулі ДСНС.

Допомагати слідкувати за дотриманням порядку під час святкування Рош га-Шана українським колегам будуть правоохоронці з Ізраїлю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Святкування Рош-га-Шана в Умані: скільки коштують квитки до України та як паломники на них збирають

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    "Робота успішна": Повітряні сили про нічну атаку "шахедами"

     • 250836 переглядiв

    Під Маріуполем гучно, працювало ППО окупантів - Андрющенко

     • 235771 переглядiв