ratyfikatsiia-uhody-z-lytvoiu-pro-tekhnichne-ta-finansove-spivrobitnytstvo-uriad-skhvalyv-zakonoproekt

Ратифікація угоди з Литвою про технічне та фінансове співробітництво: уряд схвалив законопроект

 • 22850 переглядiв

Кабінет міністрів України схвалив законопроект про ратифікацію угоди з Литвою про технічне та фінансове співробітництво. Угода спрямована на зміцнення двосторонніх відносин та сприяння демократії, правам людини та сталому економічному розвитку в Україні.

Кабінет міністрів України схвалив законопроєкт про ратифікацію угоди між Україною та Литвою про технічне та фінансове співробітництво. Про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук, передає УНН.

"Схвалено проект Закону "Про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Литовської Республіки про технічне та фінансове співробітництво", - написав Мельничук.

Він зазначив, що законопроектом пропонується ратифікувати Угоду між Кабінетом Міністрів України та Урядом Литовської Республіки про технічне та фінансове співробітництво, вчинену 24 листопада 2023 року в Києві.

"Угода спрямована на створення рамкових умов для залучення технічної та фінансової допомоги з боку Уряду Литовської Республіки. Реалізація Угоди сприятиме зміцненню двосторонніх відносин, розвитку технічного та фінансового співробітництва між двома державами, здійсненню реформ у сфері європейської інтеграції, сталому економічному і соціальному розвитку, просуванню демократії та прав людини в Україні, участі Литовської сторони у процесі відновлення та відбудови України", - повідомив Мельничук.

Доповнення

Україна та Литва підписали документи про спільне оборонне виробництво.

Анна Мурашко

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    В Дніпрі пролунали вибухи - ЗМІ

     • 24295 переглядiв