ukenru
rashisti-pochali-buduvati-fortifikatsiyni-sporudi-u-zakhoplenomu-mariupoli

Рашисти будують фортифікаційні споруди в окупованому Маріуполі

 • 263765 переглядiв

КИЇВ. 15 серпня. УНН. У окупованому Маріуполі Донецької області окупанти почали будувати фортифікаційні споруди, що простягаються у напрямку Мангушу. Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у Telegram, інформує УНН.

Цитата

«Маріуполь. Разом з житловим кварталом міноборони росії, в напряму Мангушу, почало активну розбудову фортифікаційних споруд. Як ми і казали, спираючись на наші джерела - за 300-400 метрів від паркану «нового мікрорайону». Ця територія забудови відсутня на всіх розрекламованих планах «відновлення Маріуполя». Живий щит - типова тактика окупантів», - заявив він.

Деталі

Також чиновник попередив місцевих мешканців, які збираються заселятися у нові будинки, що в них немає підвалів чи бомбосховищ в пішому доступі.

«Проте розтрощений Маріуполь у вікні з одного боку, захисні споруди російської армії через посадку з іншого. Спірне сусідство», - підсумував Андрющенко.

Доповнення 

За тиждень у Маріуполі зареєстровано 14 нових випадків гострої кишкової інфекції. Протягом цього часу в місті померло 178 людей.

Українські Національні Новини

Суспільство