raketnyi-udar-rf-po-zaporizhzhiu-roboty-na-mistsi-zavershyly-dvoie-poranenykh-u-tiazhkomu-stani

Ракетний удар рф по Запоріжжю: роботи на місці завершили, двоє поранених у тяжкому стані

 • 13457 переглядiв

У Запоріжжі внаслідок російського ракетного удару по готелю загинули жінка та її 8-річний син. 12-річна дочка та 43-річний чоловік отримали важкі поранення і госпіталізовані.

У Запоріжжі рятувальники ліквідували наслідки  ворожого ракетного удару, повідомили у ДСНС України у вівторок, пише УНН.

Деталі

За даними ДСНС, 2 вересня о 23:03 російські війська завдали удару по спальному району Запоріжжя. "Внаслідок влучання в готель загинули 38-річна жінка та її 8-річний син. 12-річну доньку рятувальники дістали з-під завалів і госпіталізували. Також поранено 43-річного чоловіка", - вказали у відомстві у Telegram.

"Стан чоловіка та дівчинки, які були в зруйнованому російською ракетою готелі, важкий. 12-річна дівчинка має переломи кінцівок, поранення, опіки до 45 відсотків тіла, травматичний шок. Вона в реанімації, лікарі надають усю необхідну допомогу. Чоловік у стані середньої важкості - у хірургії з переломом грудини, осколковим пораненням правого стегна", - повідомив голова Запорізької ОВА Іван Федоров у Telegram.

Як вказано, на місці працювали рятувальники, поліція, медики та волонтери. "Аварійно-рятувальні роботи завершені", - повідомили у ДСНС.

Нічний обстріл Запоріжжя: загинули двоє, серед них 8-річний хлопчик03.09.24, 06:57

Юлія Шрамко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Курс валют на 3 вересня: долар незначно виріс

     • 18166 переглядiв

    Над Сумщиною вночі збито три ворожих "шахеди"

     • 22975 переглядiв