putin-zaproponuvav-pobuduvati-shvidkisni-zaliznitsi-z-moskvi-do-luganska-ta-donetska-zmi

путін запропонував побудувати швидкісні залізниці з москви до Луганська та Донецька - ЗМІ

 • 918559 переглядiв

КИЇВ. 18 серпня. УНН. російський диктатор володимир путін запропонував побудувати швидкісні залізниці з москви до окупованих росією Донецька та Луганська. Про це УНН повідомляє з посиланням на телеканал Дождь.

Цитата

“Від москви до адлера протягнути (швидкісну дорогу — ред.) — це вже буде 10 годин, це зовсім інша історія для тих, хто їде відпочивати на південь. Безумовно, потрібно буде подумати про те, щоб підключити сюди Луганськ і Донецьк. Треба було б опрацювати це питання з урядом білорусі, я з президентом переговорю. Мінський напрямок дуже затребуваним був би”, — сказав путін.

Він додав, що росія і білорусь “хорошим темпом розвивають будівництво Союзної держави”.

путін закликав почати роботу над будівництвом швидкісних доріг і уточнив, що цю ідею вже обговорював із мером москви сергієм собяніним і головою правління “ощадбанку” германом грефом.

“Банки, безумовно, будуть підключатися до цієї роботи. Вони бачать тут хороші економічні та фінансові перспективи. Упевнений, що у нас все вийде”, — заявив путін.

Доповнення

Секретар РНБО Олексій Данілов повідомляв, що росія не має жодних реальних планів щодо відновлення тимчасово окупованих територій України.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Сі Цзіньпін візьме участь у зустрічі лідерів БРІКС

     • 903103 переглядiв

    Міноборони рф підтвердило дрон над москвою

     • 871558 переглядiв