putin-na-zustrichi-z-orbanom-zaiavyv-shcho-hotovyi-vyklasty-niuansy-svoikh-propozytsii-shchodo-ukrainy

путін на зустрічі з Орбаном заявив, що готовий викласти нюанси своїх пропозицій щодо України

 • 27106 переглядiв

Російський диктатор володимир путін на зустрічі з прем'єром-міністром Угорщини Віктором Орбаном в кремлі  заявив, що готовий викласти нюанси своїх пропозицій щодо нібито "мирного врегулювання" повномасштабної війни в Україні, яку розпочала рф.

Про це УНН повідомляє з посиланням на ТАСС.

Мені відомо, що нещодавно ви були в Києві, прибули сюди для того, щоб обговорити всі нюанси ситуації ( незаконне вторгнення рф в Україну – ред.) яка склалася на українському напрямку. Я у вашому розпорядженні. Ви напевно знаєте про мій виступ перед керівництвом МЗС, який був зовсім нещодавно в москві. Там викладено нашу (російську – ред.) позицію щодо можливого мирного врегулювання. І, звичайно, я готовий обговорити з вами нюанси. Розраховую, що ви познайомите мене з вашою позицією, з позицією європейських партнерів

- сказав путін.

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан під час переговорів з путіним заявив, що нібито стрімко закінчується кількість тих країн, які можуть говорити і з Україною, і з рф.

Орбан на тлі повідомлень про візит до москви заявив, що не веде переговори від імені ЄС щодо України05.07.24, 10:42

Доповнення

Голова дипломатії ЄС Жозеп Боррель зробив заяву щодо візиту прем’єр-міністра Угорщини, яка нині головує у ЄС, Віктора Орбана до москви, зазначивши, що Орбан не отримав жодного мандату від Ради ЄС на відвідування російської столиці і візит відбувається виключно в межах двосторонніх відносин між Угорщиною та росією.

Додамо

14 червня кремлівський диктатор володимир  путін заявив, що росія готова розпочати переговори щодо закінчення війни в Україні, але Україні для цього необхідно вивести війська з територій Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей та оголосити про без'ядерний та позаблоковий статус України.

2 липня під час візиту до Києва прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан попросив Президент Володимира Зеленського подумати, чи можна припинити вогонь й почати перемовини.

Президент Володимир Зеленський згодом заявив, що Україна не може довіряти російському диктатору володимиру путіну щодо заяв про припинення вогню.  Було сотні зустрічей між представниками України та росії ще з мінських угод,  були домовленості, однак росія постійно їх зривала.  

Популярні

Новини по темі

В МХП розповіли про плани на вирощування нішевих культур

 • 19439 переглядiв