psevdorozsliduvannia-rf-shchodo-holovy-sbu-maliuka-ye-yurydychno-nikchemnymy-ofis-henprokurora

Псевдорозслідування рф щодо голови СБУ Малюка є юридично нікчемними - Офіс генпрокурора

 • 22930 переглядiв

росія посилює дезінформаційні кампанії з метою дискредитації України на міжнародному рівні та скорочення іноземної допомоги, висуваючи проти таких посадовців, як голова Служби безпеки України Василь Малюк, неправдиві звинувачення у тероризмі, намагаючись відвернути увагу від власних воєнних злочинів.

Офіс генерального прокурора фіксує значну активізацію інформаційно-психологічних операцій рф, спрямованих на дискредитацію України на міжнародному рівні з метою зменшити обсяги міжнародної допомоги. росія намагається проводити інформаційні операції, в тому числі і проти голови Служби безпеки України Василя Малюка, передає УНН.

Офіс генпрокурора фіксує значну активізацію інформаційно-психологічних операцій рф, спрямованих на дискредитацію України на міжнародному рівні. Мета цих операцій - зменшити обсяги міжнародної допомоги Україні та відволікти увагу світового співтовариства від масових та спланованих воєнних злочинів, які зс рф щодня вчиняють на території України 

- йдеться в повідомленні.

В Офісі генпрокурора наголошують, що одним з таких прикладів є спроба російських так званих "слідчих" та пропагандистів перекласти на Україну відповідальність за теракт у "Крокус Сіті Хол".

Інший приклад інформаційних операцій ворога - маніпулятивні та нікчемні з юридичної точки зору псевдорозслідування щодо голови Служби безпеки України Василя Малюка і представників інших інституцій та підрозділів Сил оборони України, які протидіють російській агресії. Ворог сподівається, що його брехня змусить світ забути про понад 127 000 воєнних злочинів агресора, задокументованих в Україні

 - додали в прокуратурі.

Нагадаємо

Міністерство закордонних справ росії вимагає від України арешту винних у терактах на території росії. Згідно із заявою закордонного відомства країни-агресора, очільник Служби безпеки України Василь Малюк начебто відповідальний за теракт у підмосковному "Crocus City Hall".

Популярні

Новини по темі

Зеленський на Хмельниччині представив нового голову ОВА

 • 96459 переглядiв

Удар рф по Харкову: вже двоє поранених

 • 23503 переглядiв

Кабмін провів кадрові зміни: кого призначили

 • 23036 переглядiв

Удар рф по Харкову: в ОВА підтвердили загибель жінки

 • 18282 переглядiв