ukenru
pryfrontovi-rehiony-a-takozh-prykordonnia-z-rf-mozhna-zakhystyty-vid-atak-voroha-yakshcho-bude-bilshe-ppo-yevlash

Прифронтові регіони, а також прикордоння з рф можна захистити від атак ворога, якщо буде більше ППО - Євлаш

 • 34152 переглядiв

За словами речника Повітряних сил ЗСУ Іллі Євлаша, найбільш вразливими до ворожих атак є Харківська, Одеська, Херсонська, Запорізька, Чернігівська, Сумська та Дніпровська області, які можна захистити за допомогою більшої кількості систем протиповітряної оборони.

Найбільш незахищеними від атак ворога є Харківська, Одеська, Херсонська, Запорізька, Чернігівська, Сумська, Дніпропетровська області. Ці регіони можна захистити від атак ворога, якщо буде більше ППО. Про це в ефірі телемарафону розповів речник Повітряних сил Ілля Євлаш, передає УНН.

Зараз ми бачимо, що війна стосується абсолютно всіх міст, які є в Україні. Звичайно найбільше страждають ті, які знаходяться у безпосередній близькості з росією та тимчасово окупованими територіями. Перш за все це Харківщина, Одещина, Херсонщина, Запоріжжя, Чернігівщина, Сумщина, Дніпропропетровщина. Звичайно, що з цим можна боротися. Для цього нам необхідні системи ППО. "Ми дуже розраховуємо на допомогу, у тому числі американських партнерів,

- сказав Євлаш.

Доповнення

Президент України Володимир Зеленський зазначав, що допомога від США, яку отримала Україна, - це вагомий пакет який відчують і наші воїни на передовій, і наші міста й села, які потерпають від російського терору.