ukenru
protyagom-dobi-troye-lyudey-otrimali-obmorozhennya-kintsivok-na-prikarpatti

Протягом доби троє людей отримали обмороження кінцівок на Прикарпатті

 • 6315 переглядiв

ІВАНО-ФРАНКІВСЬК - КИЇВ. 10 січня. УНН. У прикарпатські лікарні протягом доби привезли трьох постраждалих від обмороження і одного чоловіка із загальним переохолодженням тіла. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу ДСНС в Івано-Франківській області.

Так, за оперативною інформацією надзвичайників 9 січня в травматологічне відділення Тлумацької ЦРЛ поступив житель с. Бортники Тлумацького району з діагнозом обмороження правої кисті руки ІІ ступеня, та о 14.10 поступив житель с. Гринівці, з діагнозом обмороження обох стоп і правої кисті руки ІІ ступеня. На даний час потерпілі знаходяться на стаціонарному лікуванні в Тлумацькій ЦРЛ.

Цього ж дня травматологічне відділення Косівської ЦРЛ було доставлено жителя із діагнозом: обмороження ІІ-ІІІ ступеня верхніх кінцівок пальців обох китиць. На даний час потерпілий знаходиться в травматологічному відділенні. Стан потерпілого середнього ступеня (помірно порушений).

Також, за інформацією рятувальників, сьогодні 10 січня в Коломийську дитячу лікарню до травматологічного відділення доставлено 15-річного житель Коломийського району с. Мишин з діагнозом - обмороження стопи правої кінцівки I ст. Стан потерпілого задовільний.

Працівниками патрульної поліції було доставлено в Рогатинську ЦРЛ прикарпатця, який проживає за адресою м. Надвірна, з діагнозом – загальне переохолодження тіла. Стан потерпілого задовільний.

Всьогод з початку року на Прикарпатті зареєстровано уже 10 випадків обмороження людей.

Нагадаємо, як повідомляв УНН, з початку зими на Закарпатті зафіксували 10 випадків обмороження.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП