prosuvannia-ukrainskykh-syl-na-kurshchyni-tryvaie-pid-kontrolem-ukrainy-74-naseleni-punkty-zelenskyi

Просування українських сил на Курщині триває, під контролем України 74 населені пункти – Зеленський

 • 30928 переглядiв

Президент Зеленський повідомив про продовження просування українських сил на Курщині. Під контролем України 74 населені пункти, де проводяться перевірки та стабілізаційні заходи.

Попри складні, інтенсивні бої, просування українських Сил на Курщині триває, обмінний фонд для України поповнюється. Під контролем України 74 населені пункти. Про це повідомив Президент Володимир Зеленський, передає УНН.

Постійно на зв’язку з Головкомом Олександром Сирським: доповіді щодо фронту та нашої операції в Курській області. Попри складні, інтенсивні бої, просування наших сил на Курщині триває, обмінний фонд для нашої держави поповнюється. Під контролем України 74 населені пункти

- написав Зеленський.

За його словами, там проводять перевірки та стабілізаційні заходи. Продовжується розробка гуманітарних рішень для цих територій.

Я вдячний нашим воїнам за героїчну службу. Підготовка наших наступних кроків триває!

- наголосив Зеленський.

Доповнення

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський доповів Зеленському, що угрупування ЗСУ продовжують ведення операції на території курської області.

За сьогоднішню добу наші війська просунулися на окремих напрямках від одного до трьох кілометрів. Взято контроль над 40 квадратними кілометрами території. Бої ведуться по всій лінії фронту, ситуація попри високу інтенсивність бойових дій знаходиться під контролем

 - розповів Сирський.

Також Зеленський попросив Сирського продовжувати розробку наступних важливих, ключових кроків.

"Я хотів вас попросити не забувати та продовжувати тренування й розробку наступних важливих, ключових кроків", - сказав Зеленський.

На що Сирський відповів: "Всі заходи здійснюються відповідно до плану".

Нагадаємо

У понеділок, 12 серпня, Україна офіційно визнала проведення наступальної операції в курській області рф. Трохи згодом бійці загону спецпризначення BRAVO Team виклали відео з російського міста Суджа, яке контролюється Силами оборони.

Популярні

Новини по темі

Завтра в Україні не планують відключення електроенергії

 • 18604 переглядiв