ukenru
privatbank-poperediv-pro-timchasove-pripinennya-finasovikh-operatsiy-cherez-tekhnichni-roboti

ПриватБанк попередив про тимчасове припинення фінасових операцій через технічні роботи

 • 1062134 переглядiв

КИЇВ. 18 серпня. УНН. ПриватБанк на своїй сторінці у Facebook попередив про технічні роботи, що проводитимуться вночі 19 серпня. Клієнтів попросили враховувати, що в період з 00:30 до 7:30 можливе припинення фінасових операцій, передає УНН.

Деталі

"Друзі, у нас плануються регламентні роботи в ніч на 19 серпня. Тож з 00:30 до 7:30 тимчасово можуть бути недоступними операції з картками, аналогічний «тайм-аут» триватиме у роботі Приват24, банкоматів, терміналів самообслуговування та POS-терміналів банку", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що зазвичай такі планові роботи проводяться вночі, коли більшість клієнтів відпочиває, але у разі нічного шопінгу чи важливих платіжних операцій, банк попросив, врахувати ці обставини і перепросив за незручності

"Регламентні роботи систем та сервісів необхідні, щоб підвищити якість та безпеку платежів", - додається в повідомленні.

Доповнення

Як раніше повідомляв УНН, з 19 серпня НБУ оновлює порядок здійснення окремих операцій в іноземній валюті, зокрема, щодо інформації, що повинна розміщуватися в касі банку, небанківської установи, їх відокремлених підрозділів, пункту обміну валюти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці почали удвічі більше брати іпотеку: під який відсоток

Українські Національні Новини

Економіка