ukenru
prikarpatska-politsiya-cherez-piyatstvo-zabrala-u-zhinki-ditey

Прикарпатська поліція через пияцтво забрала у жінки дітей

 • 10244 переглядiв

КИЇВ. 22 лютого. УНН. Співробітники ювенальної превенції Коломийського відділу поліції та служба у справах дітей райдержадміністрації забрали з сім’ї в селі Казанів двох дітей та доставити їх до лікувального закладу. Про це повідомляється на офіційній сторінці “Ювенальна превенція Прикарпаття” у Facebook, передає УНН.

Як йдеться у повідомленні, 40-річна жінка, яка є матір’ю 7-річної дівчинки та бабусею 3-річного хлопчика, матір якого за кордоном, через постійне пияцтво занедбала дітей та оселю. Навіть після того, як діти потрапили до лікарні, вона не змінила способу свого життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка у Івано-Франківську морила голодом власних дітей

“Під час повторного інспектування умов проживання сім’ї поліцейські та працівники соцслужби виявили у помешканні безлад та антисанітарію. Крім цих двох малолітніх діток, в оселі проживає ще 16-річний син жінки. Його вихованням вона також не займається – хлопець регулярно пропускає без поважних причин заняття у навчальному закладі.

За неналежне виконання батьківських обов’язків мешканку Коломийщини вже вдруге цьогоріч притягують до адміністративної відповідальності. Малолітніх дітей працівники коломийської поліції доставили до Центру соціально-психологічної реабілітації для дітей”, – інформують в ювенальній превенції.

Нагадаємо, у Васильківському районі Київської області місцева мешканка залишила трьох дітей на п’яного співмешканця.

Українські Національні Новини

Суспільство