prezydentka-hruzii-perehovoryla-iz-zelenskym-zaiavyla-pro-yevropeiske-maibutnie-na-tli-ukhvalennia-u-hruzii-zakonu-pro-inoahentiv-popry-protesty

Президентка Грузії переговорила із Зеленським: заявила про європейське майбутнє на тлі ухвалення у Грузії закону про "іноагентів" попри протести

 • 18610 переглядiв

Президент Грузії Саломе Зурабішвілі висловила подяку Президенту України Володимиру Зеленському за солідарність і підтримку, підтвердивши їхнє спільне європейське майбутнє на тлі ухвалення Грузією суперечливого закону про іноземних агентів на тлі протестів.

Президент Грузії Саломе Зурабішвілі повідомила, що провела розмову з Президентом України Володимиром Зеленським, висловивши йому подяку за солідарність і підтримку, підтвердивши їхнє спільне європейське майбутнє на тлі ухвалення у Грузії суперечливого закону про іноземних агентів на тлі протестів, пише УНН.

Поговорила із президентом України Володимиром Зеленським. Я подякувала президенту за його солідарність і непохитну підтримку грузинського народу. Наше спільне майбутнє – в Європі!

- написала Зурабішвілі у X.

Парламент Грузії ухвалив суперечливий закон про іноагентів на тлі протестів14.05.24, 15:09

Популярні

Новини по темі

Про евакуацію людей з Харкова не йдеться – мер

 • 30013 переглядiв

Ранковим ударом рф пошкодило багатоповерхівку в Херсоні

 • 70239 переглядiв