ukenru
prezident-skhvaliv-ugodu-z-mbrr-na-150-mln-dolariv

Президент схвалив угоду з МБРР на 150 млн доларів

 • 8580 переглядiв

КИЇВ. 27 квітня. УНН. Президент Петро Порошенко підписав закон про ратифікацію гарантійної угоди між Україною та МБРР для кредитування малого та середнього бізнесу. Про це УНН повідомили у прес-службі Глав держави.

"Президент Петро Порошенко підписав закон України "Про ратифікацію Гарантійної угоди (Проект доступу до довготермінового фінансування) між Україною та Міжнародним банком реконструкції та розвитку", що прийнятий Верховною Радою 5 квітня", - йдеться у повідомленні.

Угода, як повідомляється, "створює правові рамки для розвитку співробітництва між сторонами, залучення в економіку України довгострокових інвестиційних ресурсів в обсязі 150 млн доларів США під державні гарантії".

"Документ передбачає отримання ПАТ "Укрексімбанк" як позичальником кредитних коштів МБРР для надання українським підприємствам малого та середнього бізнесу середньо- та довгострокового фінансування виробничих потреб: інвестиційне кредитування та фінансування обігового капіталу", - йдеться у повідомленні.

Реалізація проекту доступу до довготермінового фінансування, як зазначається, матиме позитивний вплив на розвиток малих та середніх підприємств, розширення виробничих потужностей реального сектору, збереженню існуючих та створенню нових робочих місць.

Нагадаємо, у лютому минулого року Кабмін схвалив залучення кредиту МБРР на 150 млн дол.

Українські Національні Новини

Політика