ukenru
prezident-fk-lion-nazvav-datu-provedennya-matchu-vidpovidi-lch-iz-yuventusom

Президент ФК "Ліон" назвав дату проведення матчу-відповіді ЛЧ із "Ювентусом"

 • 31474 переглядiв

КИЇВ. 10 травня. УНН. Президент французького ФК "Ліон" Жан-Мішель Олас назвав дату проведення матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти італійського "Ювентуса", передає УНН з посиланням на "RTLFoot".

"Матч проти "Ювентуса" затверджений на 7 серпня. Гра пройде в Турині без глядачів. Але якщо наша апеляція з приводу відновлення сезону в чемпіонаті Франції не увінчається успіхом, то "Ліон" і "ПСЖ" будуть знищеними командами, які не зможуть провести підготовку так, як інші команди", - заявив голова "Ліону".

Примітно, що УЄФА планує організувати відновлення сезону для своїх європейських змагань в серпні. Кілька поєдинків з раунду 1/8 фіналу, включаючи "Ювентус" – "Ліон", ще належить зіграти, і в них беруть участь команди з чемпіонатів, які мають відновитися. Німеччина розпочне Бундеслігу 16 травня, в той час як клуби іспанської Прімери почали фазу відновлення індивідуальних тренувань.

Як повідомлялося раніше, президент "Ліону" раніше подав позов проти футбольної ліги Франції через дострокове завершення Ліги 1.

Українські Національні Новини

Спорт