prezentovano-noviy-apple-watch-series-9-kharakteristiki-gadzhetu

Презентовано новий Apple Watch Series 9: характеристики гаджету

 • 328355 переглядiв

КИЇВ. 12 вересня. УНН. Apple представила новий Apple Watch Series 9 на своєму спеціальному заході 12 вересня 2023 року. Новий годинник отримав низку оновлень, включаючи новий процесор, більший екран та нові функції, передає УНН з поисланням на презентацію Wonderlus.

Деталі

Ось ключові зміни в Apple Watch Series 9:

Новий процесор S9, на 50% продуктивніший за попередній S8. Це дозволить годиннику працювати швидше та плавніше, а також виконувати більш складні завдання.

Можливість передавати інформацію та контакти, притуливши годинник один до одного. Ця функція зручна для швидкого обміну даними з іншими користувачами Apple Watch.

Можливість шукати свій iPhone за допомогою годинника.

Великий безрамковий екран з функцією AlwaysOn. Новий екран має діагональ 41 мм або 45 мм, а також нову технологію AlwaysOn, яка дозволяє відображати час та інші важливі дані навіть у режимі очікування.

Можливість керувати жестом – відповідати на дзвінки та перемикати повідомлення. Ця функція дозволяє використовувати годинник без необхідності торкатися його.

Ціна Apple Watch Series 9 стартує від 499 дол.

Нагадаємо

Раніше повідомлялось, що Apple представить свою лінійку iPhone 15 у вівторок на щорічній вересневій презентації новинок від компанії. Очікується, що під час події покажуть найбільшу зміну в дизайні телефону за 11 років.

Українські Національні Новини

Технології

    Популярні

    Новини по темі

    Презентовано новий Apple Watch Series 9: характеристики гаджету

     • 328355 переглядiв

    У росії розбився бомбардувальник Су-24М

     • 523385 переглядiв

    Зеленський та Нетаньягу днями зустрінуться в Нью-Йорку - посол

     • 309208 переглядiв