ukenru
pozhezha-na-kolektori-u-kiyevi-ne-vplinula-na-elektropostachannya-ta-infrastrukturu-dsns

Пожежа на колекторі у Києві не вплинула на електропостачання та інфраструктуру - ДСНС

 • 10700 переглядiв

КИЇВ. 25 листопада. УНН. Пожежа у підземному колекторі, в якому розміщені електричні кабелі напругою 10 кВТ, на роботу інфраструктури Києва та електропостачання об’єктів житлового фонду не вплинула. Про це повідомила прес-служба столичного ГУ ДСНС, передає УНН.

"Ця подія негативних наслідків не мала. На роботу інфраструктури міста та електропостачання об’єктів житлового фонду не вплинула", - йдеться у повідомленні.

Також вказано, що жертв та потерпілих на місці пожежі не було.

За даними рятувальників, пожежа розпочалася 24 листопада близько 18:00. До місця було викликано аварійну бригаду "Київенерго" для знеструмлення електричних дротів.

О 19:34 чергова бригада ПАТ “Київенерго” прибула і почала роботи, почергово переключаючи напругу на інші резервні електричні гілки з метою подачі безперебійного електроструму споживачам.

О 21:06 у столичному ГУ ДСНС від чергового бригади ПАТ “Київенерго” отримали письмовий дозвіл на гасіння пожежі у електричному колекторі.

Пожежу було локалізовано о 22:13 та ліквідовано о 22:49 на площі 50 кв. м. Працювали на місці 5 одиниць пожежної техніки та близько 25 осіб з особового складу підрозділів ГУ ДСНС України у Києві.

Українські Національні Новини

Київ