posol-izrayilyu-ukrayini-varto-rozvivati-lobistski-organizatsiyi-u-ssha

Посол Ізраїлю: Україні варто розвивати лобістські організації у США

 • 867173 переглядiв

КИЇВ. 1 травня. УНН. Одним з інструментів Ізраїлю для збереження і розвитку держави в умовах війни, є зв'язки з діаспорою, зокрема, у США, де ізраїльська спільнота лобіює інтереси країни. Як зазначив у інтерв'ю УНН Надзвичайний і повноважний посол Ізраїлю в Україні Міхаель Бродський, Києву також варто перейняти цей досвід у своїй боротьбі за незалежність.

Цитата

«В України також, як і в Ізраїлю, є великі впливові діаспори в різних країнах. І Ізраїль цей момент використовував і продовжує використовувати на свою користь. Діаспори, особливо в критичний момент, дуже сильно допомагають Ізраїлю. Вони виходять на демонстрації, лобіюють ізраїльські інтереси, насамперед у США. Ми бачимо, скільки існує єврейських лобістських організацій у Штатах. Це дуже важливий ресурс. Це те, що Україна також могла б розвивати», — зазначає він.

Деталі

Крім того, Бродський виділяє ще кілька основних складових, які є основою безпеки Ізраїлю. Одна з таких – попри загрозу безпеці, зберігати демократію, базисні свободи.

Другий пункт – покладатися тільки на себе, бути самодостатнім у військовій сфері, і по можливості, в економічній галузі.

«Хоча сьогодні це неможливо для такої маленької країни, як Ізраїль – бути повністю самодостатніми, а Україна більше. Але у військовій царині потрібно прагнути до того, щоб у хвилину небезпеки і загрози не розраховувати на допомогу союзників, а покладатися на себе», — додає він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Посол Ізраїлю пояснив, чому Нетаньягу зараз не може приїхати до Києва 

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Ворог обстріляв Куп'янськ з "Граду", є пошкодження

     • 318865 переглядiв

    росіяни поранили ще трьох жителів Бахмута

     • 238213 переглядiв

    Окупанти вночі обстріляли акваторію Очаківської громади

     • 270347 переглядiв

    Перерахунок субсидії: що потрібно знати

     • 721481 переглядiв