ponad-31-tys-okupantiv-likvidovano-v-skhidnii-operatsiinii-zoni-za-ostannii-misiats-voloshyn

Понад 31 тис. окупантів ліквідовано в Східній операційній зоні за останній місяць – Волошин

 • 19529 переглядiв

Понад 31 000 російських окупантів було знищено у Східній операційній зоні протягом червня.

Червень виявився значно більш активним та напруженим місяцем порівняно з травнем. Впродовж місяця відбулося понад тисячу боєзіткнень з ворогом, особливо на Курахівському, Покровському, Краматорському та Торецькому напрямках. Про це в ефірі телемарафону заявив речник ОСУВ "Хортиця" підполковник Назар Волошин, передає УНН.

"Протягом минулої доби, по всій лінії фронту відбулось 142 ворожих штурми на позиції наших захисників, з них 138 відбулося у зоні відповідальності ОСУВ "Хортиця", а вже на ранок зафіксовано 67 боєзіткнень з противником", - каже Волошин.

Він розповідає, що ворог проводив активні бойові дії в Східній операційній зоні та здійснив майже 4200 тисячі обстрілів, але Сили оборони дають гідну відсіч.

"На нашому напрямку було знищено майже 1000 окупантів, 17 танків, 23 бронемашини, близько 50 гармат і мінометів, а також понад 50 одиниць автомобільної техніки", - додав Волошин.

За його словами, у порівнянні з травнем, червень був дуже гарячим та активним.

"За червень відбулось більше тисячі боєзіткнень з ворогом. росіяни активізували свої зусилля на різних напрямках, зокрема: Курахівський, Покровський, Краматорський та Торецький напрямки. В Східній операційній зоні було знищено більше 31 тисячу окупантів, за останній місяць", - каже він.

Нагадаємо

На фронті минулої доби сталося 142 бої, при чому 42 штурмові дії відбито на Покровському напрямку, на Харківському напрямку бої точилися у районах Липців, Вовчанська та Глибокого.

Популярні

Новини по темі

На Дніпропетровщині збили ворожу ракету

 • 18853 переглядiв

Майже у всій бєлгородській області немає світла - росЗМІ

 • 17420 переглядiв

У передмісті Дніпра пролунав вибух

 • 23291 переглядiв