polshcha-postavyt-hruzii-zenitno-raketni-kompleksy

Польща поставить Грузії зенітно-ракетні комплекси

 • 30856 переглядiв

Грузія підписує угоду про купівлю зенітних ракет у польської компанії MESKO S.A., прагнучи посилити свою обороноздатність за рахунок озброєння за стандартами НАТО.

Грузія закупить зенітно-ракетні комплекси у польської компанії MESKO S. A., передає УНН із посиланням на Міноборони Грузії.

Деталі

Угоду про закупівлю сьогодні у Тбілісі підписали заступник міністра оборони Грузії Георгій Хаїндрава та представники фірми.

Документ підготовлено у рамках програми розвитку Сил оборони Грузії.

На зустрічі сторони також говорили про важливість впровадження в Грузії сучасного озброєння стандартів НАТО, що сприятиме зміцненню обороноздатності країни.

Як пише Новини Грузія, MESKO – виробник озброєнь із майже 100-річною історією. Сьогодні компанія є правомочним постачальником військової продукції для військ НАТО.

Згідно з інформацією на сайті MESKO, компанія виготовляє кілька типів зенітно-ракетних комплексів. Які озброєння придбає Грузія, невідомо. Також у Міноборони не називають вартість угоди.

Грузія та Польща активно співпрацюють у сфері оборонного виробництва. Трохи більше року тому у Тбілісі розпочало роботу грузино-польське підприємство DELTA-WB, яке збирає безпілотники та готує операторів дронів.

Антоніна Туманова

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Польща поставить Грузії зенітно-ракетні комплекси

     • 30856 переглядiв

    У в'язницях Криму майже 200 українських політв'язнів - ЗМІ

     • 37705 переглядiв