polscha-vvede-zaboronu-na-vviz-ukrayinskogo-zerna-z-pivnochi-moravetskiy

Польща введе заборону на ввіз українського зерна з півночі - Моравецький

 • 329683 переглядiв

Цитата

"Так сталося, що в цей момент Європейська комісія винесла це погане рішення для польського фермера. Ми стоїмо на боці польського фермера, на боці польського села. Я сказав це кілька днів тому: "Або ви продовжите заборону на ввіз, або ми це зробимо самі". І ми зробимо це самі сьогодні з півночі", - заявив Моравецький.

Деталі

Прем'єр назвав непродовження ембарго на українське збіжжя "гірко-солодким подарунком", і назвав це питання "принциповим" моментом. Він підкреслив, що попри відсутність згоди з боку Європейської комісії Польща продовжить заборону на транспортування українського зерна.

"Ми не будемо слухати Берліна, ми не будемо слухати (президента Комісії ЄС Урсулу, - ред.) фон дер Ляєн, (польського політика Дональда, - ред.) Туска чи (главу Європейської народної партії Манфреда, - ред.) Вебера. Ми це зробимо тому, що це в інтересах польського фермера", - заявив Моравецький.

Нагадаємо

Єврокомісія 15 вересня вирішила не продовжувати заборону на ввезення українських зернових за умови, що Україна дотримуватиметься певних правил.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Байден у четвер зустрінеться із Зеленським у Вашингтоні

     • 240582 переглядiв