ukenru
politsiya-izrayilyu-pidtverdila-scho-dopitila-netanyakhu

Поліція Ізраїлю підтвердила, що допитала Нетаньяху

 • 7718 переглядiв

КИЇВ. 10 листопада. УНН. Ізраїльська поліція підтвердила, що її слідчі кілька годин допитували прем'єр-міністра Біньяміна Нетаньяху, щодо якого ведуться два розслідування, що потенційно можуть спровокувати його відставку. Про це повідомляє УНН з посиланням на РИА "Новости".

"Ми підтверджуємо, що прем'єр-міністр допитувався сьогодні (у четвер - ред.) протягом декількох годин в своїй єрусалимській резиденції в рамках розслідування, яке веде "Лахав-433" (спецпідрозділ поліції, що розслідує злочини національного масштабу - ред.)", - йдеться в заяві поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Б.Нетаньяху заявив про відсутність доказів його винуватості

Нетаньяху підозрюють в отриманні дорогих подарунків від представників ділових кіл і спробі домовитися з власником одного з найбільших в країні видавничих будинків "Едіот Ахронот" про прихильне висвітлення діяльності уряду в обмін на прийняття закону, який би обмежував можливості основного конкурента - безкоштовної щоденної газети "Ісраель ха -Йом".

Зазначається, що Нетаньяху допитали в п'ятий раз. Його попередня зустріч зі слідчими відбулася в березні.

Нагадаємо, прем’єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху заявив про початок “нового дня” у взаєминах США і Ізраїлю після повернення з міжнародного турне і зустрічі з президентом Сполучених Штатів Дональдом Трампом

Українські Національні Новини

Новини Світу