politsiia-rozsliduie-zahybel-rybalky-yakyi-provalyvsia-pid-lid-na-poltavshchyni

На Полтавщині троє рибалок провалились під лід, один з них - загинув

 • 22184 переглядiв

46-річний рибалка з Дніпропетровської області загинув, провалившись під лід під час риболовлі з друзями в Полтавській області. Рятувальники підняли на берег тіло загиблого.

На Полтавщині під час риболовлі загинув 46-річний мешканець Дніпропетровської області. Поліція розслідує обставини події. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Полтавській області, передає УНН.

Деталі

За інформацією поліції, у четвер 46-річний рибалка з Дніпропетровської області провалився під лід на центральному пляжі села Орлик Кобеляцької громади.

Чоловік приїхав на риболовлю разом з групою знайомих. Під час події двоє його друзів (яким 41 та 40 років) також опинилися у воді, але їм вдалося самостійно вибратися. На жаль, врятувати 46-річного мешканця Дніпропетровської області не вдалося.

Тіло загиблого було підняте на берег рятувальниками ДСНС після години пошуків.

Додамо

Поліція розпочала досудове розслідування за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України з метою встановлення обставин трагедії.

Дістали тіла двох потопельників та врятували "фігуриста"-екстремала: рятувальники про ситуацію на водоймах на Київщині та Дніпропетровщині30.01.24, 18:27

Популярні

Новини по темі

Україні потрібно більше систем ППО проти балістики - Ігнат

 • 21179 переглядiв