podolyak-prognozuye-podvoyennya-zaklikiv-do-peregovoriv-cherez-uspikh-nastupu-zsu

Подоляк прогнозує подвоєння закликів до переговорів через успіх наступу ЗСУ

 • 1596557 переглядiв

КИЇВ. 25 серпня. УНН. Найближчим часом можна очікувати збільшення закликів до переговорів, бо лінія оборони росіян сиплеться. Також можуть подвоїтися спроби деморалізувати Україну з боку третіх осіб, щоб українці зневірилися у своїх можливостях. Таку думку висловив радник Офісу Президента України Михайло Подоляк на своїй сторінці в соціальній мережі X (колишня Twitter), передає УНН.

Цитата

«У сухому залишку: лінії російської оборони починають сипатися. Українська армія з певним успіхом просувається на південь, стаючи на крок ближчою до взяття під вогневий контроль «сухопутного коридору в Крим». Ставки вже зрозумілі: на кону всі російські лінії забезпечення, включно із залізничними шляхами», — написав Подоляк.

Деталі

На його думку, це означає одне: російська армія – на межі остаточної втрати стратегічних позицій.

«Отже, можна прогнозувати найближчим часом подвоєння закликів до переговорів (або негайної зупинки постачання зброї) та вдвічі більше спроб деморалізувати Україну з боку третіх осіб, аби змусити українців зневіритися у своїх можливостях. Тим часом… ЗСУ продовжують повертати своє», — підсумував радник Офісу президента.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖПодоляк про необхідність зброї: "Зволікання та сумніви сьогодні - коштуватимуть удвічі більше в майбутньому"

У сухому залишку: лінії російської оборони починають сипатися. Українська армія з певним успіхом просувається на південь, стаючи на крок ближчою до взяття під вогневий контроль «сухопутного коридору в #Крим». Ставки вже зрозумілі: на кону всі російські лінії забезпечення, включно…

— Михайло Подоляк (@Podolyak_M) August 25, 2023

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    26 серпня: День української авіації, Всесвітній день собак

     • 2614890 переглядiв

    Харків атакують "шахеди" – Повітряні Сили

     • 3556052 переглядiв

    Жнива-2023: намолотили майже 29 млн тонн зерна

     • 1279781 переглядiв

    У Повітряних силах заявили про "Shahed" на Полтавщині

     • 813315 переглядiв