podilsko-voskresenskyi-mist-vidkryiut-do-kintsia-zhovtnia-kmda

Подільсько-Воскресенський міст відкриють до кінця жовтня - КМДА

 • 17982 переглядiв

КМДА планує відновити повноцінний рух по Подільсько-Воскресенському мосту до кінця жовтня. Буде запущено новий транспортний маршрут з Троєщини, який з'єднає трамвайну лінію з електричкою через Поділ.

До кінця жовтня планується відновити повноцінний рух по Південному мосту для приватного транспорту та громадських автобусів.Також заплановано запустити новий транспортний маршрут з Троєщини.

Про це розповів директор департаменту транспортної інфраструктури КМДА Руслан Кандибор в ефірі радіо Київ ФМ, передає УНН.

Повноцінний рух Подільсько-Воскресенським мостом ми плануємо до кінця жовтня, як для приватних автомобілів так і для громадського транспорту

- каже Кандибор.

Він повідомив, що планується відкрити новий транспортний маршрут з Троєщини, де вже курсує трамвай, до сполучення з електричкою. По цьому маршруту курсуватимуть два транзитні автобусні маршрути - один з Троєщини, інший з Русанівки. Автобуси будуть забирати пасажирів із кінцевих зупинок трамваю і через Подільський міст доставляти їх через Поділ.

Нагадаємо

 Подільсько-Воскресенський міст у Києві частково відкрили у грудні минулого року для проїзду спеціальних, екстрених транспортних засобів та автобусного сполучення.

Ірина Колеснік

Київ

    Популярні

    Новини по темі

    У Кривому Розі уже 8 постраждалих від атаки рф

     • 20225 переглядiв