ukenru
pidozryuvanikh-u-torgivlya-narkotikami-vinnitskikh-politseyskikh-vzyali-pid-vartu

Підозрюваних у торгівлі наркотиками вінницьких поліцейських взяли під варту

 • 8831 переглядiв

КИЇВ. 26 травня. УНН. Двох співробітників Хмельницького відділення Національної поліції у Вінницькій області, які були затримані під час збуту наркотичних засобів, взяли під варту на 2 місяці з можливістю внесення застави у розмірі 480 тис. грн кожному. Про це передає УНН з посиланням на прес-службу військової прокуратури Центрального регіону України.

За клопотанням військової прокуратури Вінницького гарнізону Центрального регіону України, обрано запобіжні заходи 2-ом співробітникам Хмельницького відділення поліції Калинівського відділу поліції Головного управління Нацполіції у Вінницькій області, які були затримані 23 травня 2017 року під час збуту наркотичних засобів.

"Підозрюваних взято під варту на 2 місяці з можливістю внесення застави у розмірі 480 тис. грн кожному", - йдеться у повідомленні.

Їм інкримінується ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне придбання, зберігання, перевезення, збут наркотичних засобів, вчинене організованою групою). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 9-ти до 12-ти років з конфіскацією майна.

Як повідомляв УНН 24 травня, двох поліцейських на Вінниччині викрили на організації наркоугруповання.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП