partyzany-u-yevpatorii-vyiavyly-viiskovu-tekhniku-rosiian-atesh

Партизани у Євпаторії виявили військову техніку росіян - "АТЕШ"

 • 19212 переглядiв

Українські партизани в окупованій Євпаторії виявили російські військові вантажівки, які розвантажували ешелони з будівельними матеріалами для зведення фортифікаційних споруд на західному узбережжі Криму.

Українські партизани у тимчасово окупованій Євпаторії на товарній станції виявили військову техніку російських загарбників. Про це повідомляє партизанський рух "АТЕШ", пише УНН.

Деталі

Зазначається, що агенти зафіксували активність військових вантажівок окупантів на товарній станції у Євпаторії. Провівши розвідку, партизани виявили розвантаження поїздів із будматеріалами, які потім завантажувалися у військові вантажівки.

Ці матеріали згодом застосовуються для будівництва фортифікаційних споруд на західному березі Криму.

Стандартна тактика рф - використовувати цивільну інфраструктуру у військових цілях, таким чином прикриваючись від ударів. Але наші агенти все бачать та оперативно передають інформацію у надійні руки,

- наголосили партизани.

Координати: 45.214383, 33.366269.

Нагадаємо

Партизани провели розвідку активно працюючого російського нафтопереробного заводу в місті світлоград ставропольського краю, який, ймовірно, забезпечує потреби російських військ на південно-східному фронті в пальному.

Популярні

Новини по темі

Ворог з ночі тричі обстріляв Сумщину: зафіксовано 14 вибухів

 • 23936 переглядiв