ukenru
pandemiya-koronavirusu-futbolisti-barseloni-virazili-gotovnist-do-znizhennya-zarplati

Пандемія коронавірусу: футболісти "Барселони" виразили готовність до зниження зарплати

 • 10889 переглядiв

КИЇВ. 23 березня. УНН. Футболісти провідного клубу Європи "Барселони" можуть піти на зменшення заробітної платні через ситуацію з пандемією коронавірусу, інформує УНН з посиланням на AS.

Президент "блаугранос" Жозеп Марія Бартомеу поспілкувалася зі лідерами команди, які з розумінням поставилися до складного становища в світу спорту пов'язаному із пандемією коронавірусу, та виразили готовність знизити зарплату.

Примітно, що під час засідання ради директорів "синьо-гранатових", який відбувся на початку тижня, директорам повідомили про збитки, понесені в результаті COVID-19. Вони стануть "безповоротними", а клубу, ймовірно, доведеться скорегувати річний бюджет в розмірі 1,05 млрд. євро.

Варто відзначити, що в умовах триваючої пандемії футбольні команди змушені не тільки обходитися без продажу квитків на матчі і дивідендів з телевізійних трансляцій, але також й інших доходів, пов'язаних зі спонсорством, продажем товарів власних магазинів, відвідуванням фанатів клубних музеїв і доходами від інших заходів, які проводяться на стадіонах.

Українські Національні Новини

Спорт