ukenru
p-poroshenko-proviv-naradu-u-shtabi-ato-ta-priynyav-dopovid-schodo-situatsiyi-v-sektori-m

П.Порошенко провів нараду у штабі АТО та прийняв доповідь щодо ситуації в секторі "М"

 • 7614 переглядiв

КИЇВ. 31 грудня. УНН. Президент України Петро Порошенко провів нараду у штабі АТО та прийняв доповідь керівника штабу щодо ситуації в районі проведення антитерористичної операції, зокрема у секторі “М”, де продовжуються обстріли позицій українських військових з боку проросійських терористів. Про це УНН повідомили у прес-службі Глави держави.

Як повідомили у прес-службі, Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки до Донецької області, разом з делегацією сенаторів Сполучених Штатів Америки, прибув на командний пункт в районі Широкино, щоб привітати морських піхотинців з прийдешнім Новим роком.

Президент відвідав передові позиції української армії в районі проведення антитерористичної операції. Глава держави завітав до підрозділу морської піхоти Військово-морських сил України, який тримає лінію оборони в Широкиному.

П.Порошенко поспілкувався з особовим складом 36-ї окремої бригади морської піхоти, привітав українських воїнів з прийдешнім Новим роком і Різдвом Христовим та вручив новорічні подарунки.

На запрошення Глави держави із ситуацією в зоні АТО ознайомилася також делегація сенаторів США, яку очолює сенатор Джон Маккейн. Президент також вручив українську нагородну зброю американським сенаторам.

Українські Національні Новини

Політика