olimpiiska-chempionka-mahuchikh-zadonatyla-milion-z-pryzovykh-na-dopomohu-tvarynam

Олімпійська чемпіонка Магучіх задонатила мільйон з призових на допомогу тваринам

 • 17169 переглядiв

Олімпійська чемпіонка Ярослава Магучіх передала 1 млн грн з призових на допомогу тваринам. Кошти отримали UAnimals та чотири притулки для тварин, щоб забезпечити їх ліками, їжею та теплим місцем.

Олімпійська чемпіонка Ярослава Магучіх задонатила мільйон гривень з призових на допомогу тваринам, повідомили в організації UAnimals в Instagram, пише УНН.

Деталі

"Спортсменка Ярослава Магучіх переказала українським зоозахисникам частину призових грошей за досягнення на Іграх-2024 у Парижі. Загалом олімпійська чемпіонка Ярослава Магучіх пожертвувала мільйон гривень", - повідомили в організації.

Вказано, що гроші отримали організація з порятунку тварин і довкілля UAnimals та чотири притулки для тварин.

"Зараз в Україні дуже багато безпритульних тварин, і притулкам потрібна підтримка, щоб подбати про кожного. Окрім фінансової та волонтерської підтримки, ви можете брати тварин із перевірених притулків у свої сім’ї, незалежно від породи. Мій кіт теж із притулку і теж безпородистий, але він найкращий у світі та мій улюблений стрибун. Тож якщо у вас є можливість врятувати тварину - врятуйте!" - сказала Магучіх.

Напередодні Магучіх на інстаграм-сторінці заявила, що також частину призових грошей віддасть на потреби ЗСУ і до фонду психологічної підтримки.

"Ми надзвичайно вдячні Ярославі за добрий вчинок - завдяки йому тисячі тварин отримають ліки, їжу, власне тепле місце для сну. Поруч із тим вдячні за готовність говорити про захист тварин і привертати увагу великої аудиторії до цього питання. Мріємо, що одного дня допомога тваринам стане звичною і буденною справою в українському суспільстві, і саме такі потужні голоси, як голос Ярослави Магучіх, наближають цю мить", - зауважила керівниця комунікаційного відділу UAnimals Людмила Смоляр.

Ярослава Магучіх виборола "золото" Олімпіади-2024 у стрибках у висоту04.08.24, 22:25

Популярні

Новини по темі

Подоляк у справі "Північного потоку" вказав на росію - Reuters

 • 29922 переглядiв