okupanty-protiahom-dnia-byly-po-nikopolshchyni-z-bpla-ta-artylerii-postrazhdaly-dvoie-liudei-poshkodzheni-budynky-ova

Окупанти протягом дня били по Нікопольщині з БпЛА та артилерії, постраждали двоє людей, пошкоджені будинки - ОВА

 • 32203 переглядiв

росіяни протягом дня били по Нікопольщині з БпЛА і артилерії. Внаслідок обстрілів постраждав 37-річний чоловік. Також через нічну атаку "шахедом" на Дніпровський район до лікарів звернувся 74-річний чоловік, який отримав поранення. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, передає УНН.

Безпекова ситуація на Нікопольщині за день. Район знову був під ударом ворожих БпЛА і артилерії. Противник атакував Нікополь, Мирівську, Покровську і Марганецьку громади. Постраждав 37-річний чоловік. Його з осколковими пораненнями доправили до лікарні. Стан середньої тяжкості. Пацієнт отримує усю необхідну допомогу,

- повідомив Лисак.

Деталі

Також були пошкоджені житлова багатоповерхівка й легковий автомобіль.

Він також уточнив, що через вранішній обстріл Нікополя побиті 14 приватних будинків, знищена господарська споруда, ще чотири – понівечені. Потрощені дві теплиці, гараж. Пошкоджені лінії електропередач і газогони.

Окрім того, до лікарів звернувся 74-річний чоловік, який отримав поранення через нічну атаку "шахедом" на Дніпровський район. Постраждалому надали меддопомогу, оговтуватися буде вдома.

Нагадаємо

Протягом доби, 17 червня, російські війська декілька разів атакували Дніпропетровщину дронами-камікадзе та артилерією. Внаслідок ворожих обстрілів постраждало троє людей.

Популярні

Новини по темі

Шквал із градом обрушився на приволзьку територію рф

 • 18680 переглядiв

Таїланд визнає одностатеві шлюби

 • 19150 переглядiв

В Україні завтра весь день діятимуть графіки відключень

 • 25127 переглядiв