okupanty-pidtiahuiut-syly-i-rezervy-ale-krytychnykh-udarnykh-syl-ne-zafiksovano-humeniuk

Окупанти підтягують сили і резерви, але критичних ударних сил не зафіксовано - Гуменюк

 • 30078 переглядiв

Окупанти підтягують сили і резерви з окупованого Криму та східної України, щоб поповнити підрозділи, які зазнали втрат під час атак на українські позиції, але не в такій кількості, що могла б змінити перебіг подій.

Під час кожного штурму наших позицій на Лівому березі ворожі війська мають серйозні втрати, тому вс рф здійснюють ротацію особового складу: триває перерозподіл після подій в Авдіївці; а також підтягують резерви з окупованого Криму, але не в критичній масі, тож змінити становище окупанти не здатні..

Про це повідомила начальниця Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону., передає УНН.

Ми зараз не спостерігаємо додаткової кількості ударних сил, які могли б критично змінити перебіг подій на нашій зоні відповідальності. Ми бачимо, що триває ротація особового складу, триває поповнення підрозділів силами і засобами, оскільки під час кожного штурму наших позицій на Лівому березі у ворожих військ є серйозні втрати. Вони потребують того, щоб заповнювати їх.

- сказала вона.

За словами Гуменюк відбувається підтягування сил як зі східного напрямку.

Після подій в Авдіївці, - особового складу та засобів вогневого ураження

- повідомила речниця Сил оборони півдня України.

А також вс рф підтягують резерви з тимчасово окупованого Криму.

Підтягують із Кримського хаба. Час від часу звідти теж підтягуються сили і резерви, але вони не в тій критичній масі, яка б суттєво змінила стан справ у нашій зоні відповідальності. 

- сказала Гуменюк.

Нагадаємо

Сили оборони тримають плацдарм у Кринках на Херсонщині та не здають позиції. Про це заявила начальниця об'єднаного координаційного пресцентруа Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону.

За останню добу відбулося 84 бойових зіткнення. рф завдала 9 ракетних і 77 авіаційних ударів. Здійснено 119 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Ігор Тележніков

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    російська агресія на Херсонщині: є жертви та руйнування

     • 31577 переглядiв

    За добу росіяни втратили 810 військовослужбовців

     • 54695 переглядiв

    На Київщині спостерігається група ворожих БпЛА

     • 110886 переглядiв

    У дронах українського виробництва буде ШІ – Єрмак

     • 109397 переглядiв