okupanti-zaznali-znachnikh-vtrat-u-rayonakh-maloyi-tokmachki-ta-robotinogo-genshtab

Окупанти зазнали значних втрат у районах Малої Токмачки та Роботиного - Генштаб

 • 144645 переглядiв

КИЇВ. 22 вересня. УНН. На Запорізькому напрямку атаки російських військ у районі Малої Токмачки та Роботиного закінчилися для окупантів значними втратами у живій силі та техніці. Про це повідомив речник Генштабу ЗСУ Андрій Ковальов під час включення в ефірі телемарафону, передає УНН.

Цитата

«На Запорізькому напрямку атаки ворога в районі Малої Токмачки та Роботиного Запорізької області закінчилися для окупантів значними втратами, як у живій силі, так і в техніці», - сказав Ковальов.

Деталі

Також він повідомив, що Збройні сили України продовжують стримувати наступ російських військ на Мар'їнському напрямку.

«Противник вів безуспішні наступальні дії в районі Мар'їнки та Красногорівки Донецької області, де протягом минулої доби ворог здійснив 12 невдалих спроб витіснити наші підрозділи із займаних позицій», - розповів Ковальов.

Речник зазначив, що на Авдіївському та Шахтарському напрямках Сили оборони України продовжують тримати оборону на зайнятих рубежах, завдають окупаційним військам втрат в живій силі та техніці.

«На Шахтарському напрямку Сили оборони України успішно відбили атаку противника в районі Микільського Донецької області», - сказав Ковальов.

Доповнення

Раніше повідомлялося, що Сили оборони відбили контратаки російських військ на Мелітопольському та Бахмутському напрямках.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У Києві сталася масштабна пожежа в сервісі побутової техніки

     • 361752 переглядiв

    Зеленський прибув до Канади

     • 170476 переглядiв

    Окупанти чотири рази обстріляли Нікопольщину: є руйнування

     • 90880 переглядiв