okupanti-obstrilyuvali-donechchinu-vnochi-ta-vrantsi-poshkodzheni-budinki-ye-poraneni

Окупанти обстрілювали Донеччину вночі та вранці: є жертва

 • 355761 переглядiв

КИЇВ. 15 грудня. УНН. Вночі та вранці російські окупанти обстрілювали Донецьку область уздовж всієї лінії фронту – одна людина загинула, також є поранені. Про це у Telegram повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко, пише УНН.

Деталі

За даними Кириленка, на Волноваському напрямку періодичних артобстрілів зазнавав Вугледар. Пошкоджено 3 будинки, постраждалих немає.

На Донецькому напрямку без жертв, але є руйнування. У Курахівській громаді під обстріли потрапили Курахове, Веселий Гай, Трудове - пошкоджено 1 приватний будинок. Крім того, в Авдіївці вночі було два "прильоти" по старій частині міста, а зранку вдарили з "Градів" по житловому кварталу.

Як зазначив голова ОВА, на Горлівському напрямку найбільше цієї ночі постраждала Соледарська громада. У Роздолівці 1 людина загинула, 3 поранених. Також 1 будинок пошкоджено прямим влучанням.

У Парасковіївці 1 людина поранена, пошкоджено 13 будинків. Також зафіксовано обстріли у самому Соледарі, постраждалих немає. Ще 3 людини за попередню добу поранено у Бахмуті. У місті пошкоджено будівлю агроскладу.

Нагадаємо

Російські окупанти 14 грудня вбили у Донецькій області ще двох цивільних, поранили – чотирьох.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Окупанти обстрілювали Донеччину вночі та вранці: є жертва

     • 355761 переглядiв

    У Генштабі оцінили ризики наступу з білорусі

     • 486369 переглядiв

    Знову "бавовна": у Сімферополі пролунали вибухи

     • 2936581 переглядiв