ukenru
okhoronu-khvoynikh-nasadzhen-posilili-na-kirovogradschini

Охорону хвойних насаджень посилили на Кіровоградщині

 • 8505 переглядiв

КРОПИВНИЦЬКИЙ-КИЇВ. 17 листопада. УНН. На Кіровоградщині розпочали роботу щодо забезпечення охорони хвойних насаджень від самовільних рубок у передноворічний період 2016/17 років. Про це поінформували у прес-службі Кіровоградського обласного управління ЛМГ.

Згідно з інформацією, для запобігання порушенням лісового та природохоронного законодавства щодо незаконного вирубування та пошкодження дерев шпилькових порід у передноворічні дні й посилення охорони лісів від самовільних рубок передбачено здійснення запланованих заходів.

При обласному управлінні створено штаб, який координуватиме дії мобільних груп по охороні плантацій новорічних ялинок від самовільних порубок і забезпечуватиме взаємодію з правоохоронними органами і Департаментом екології та природних ресурсів облдержадміністрації. Крім того створено робочу мобільну группу, яка включає спеціалістів облуправління, для проведення до кінця року систематичних рейдів.

Спільно з представниками поліції та Держекоінспекції лісівники проводитимуть на автошляхах перевірки транспорту, який перевозитиме хвойні дерева

Українські Національні Новини

Суспільство