oborudki-z-nerukhomistyu-u-tsentri-kiyeva-zaversheno-slidstvo-schodo-ekskerivnikiv-derzhpidpriyemstva-mvs

Оборудки з нерухомістю у центрі Києва: завершено слідство щодо екскерівників держпідприємства МВС

 • 428772 переглядiв

КИЇВ. 17 жовтня. УНН. Правоохоронцями завершено розслідування щодо колишніх директора Державного підприємства МВС України «Інформ-Ресурси» Юханнана Бабаєва та заступника директора Вадима Матлаєва, яких підозрюють у завданні підприємству збитків на 187 млн грн. Про це УНН повідомляє з посиланням на САП.

Цитата

«16 жовтня 2023 року прокурор САП ухвалив рішення про завершення досудового розслідування у справі стосовно колишніх директора та заступника директора Державного підприємства МВС України «Інформ-Ресурси», зловживання яких під час відчуження приміщень, завдали державному підприємству збитків на 187 млн грн», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що на сьогодні детективам НАБУ надано доручення відкрити матеріали справи стороні захисту для ознайомлення.

Доповнення

За багатомільйонні оборудки з будівлями у центрі Києва було повідомлено про підозру колишньому керівництву державного підприємства МВС України «Інформ-Ресурси». Ідеться про ексдиректора підприємства Юханнана Бабаєва та його ексзаступника Вадима Матлаєва. Як вказано, стосовно трьох фігурантів цієї справи вже винесено обвинувальні вироки.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Європарламент підтримав 50 млрд євро допомоги Україні

     • 384300 переглядiв

    На Дніпропетровщині у будинку стався вибух

     • 248761 переглядiв

    Премʼєр Угорщини Орбан зустрівся з путіним у Пекіні

     • 316136 переглядiв