nova-zelandiya-ogolosila-pro-novi-sanktsiyi-proti-rosiyi

Нова Зеландія оголосила про нові санкції проти росії

 • 198040 переглядiв

Цитата

"Сьогодні ми запроваджуємо санкції щодо 14 фізичних та семи юридичних осіб у рамках нашої постійної підтримки України. До групи входять військовослужбовці, оборонні структури та керівники дезінформаційних ЗМІ, а також воєнізована організація та її високопосадовці", - повідомила Махута у заяві.

"До них входять керівники та акціонери компаній, які розробляють і виробляють ракети та вогнепальну зброю, а також члени неонацистських воєнізованих формувань, пов'язаних з групою найманців Вагнера", - додала вона.

Деталі

Санкції також було запроваджено щодо "інформаційного агентства та кібероперації російської військової розвідки" "ІнфоРос", а також кримського видання NewsFront.

Махута наголосила, що за допомогою цих санкцій Нова Зеландія "недвозначно заявляє про своє засудження тих, хто відіграє роль у сприянні незаконним та необґрунтованим діям росії в Україні".

"Постійні повідомлення про невиборчі напади та широкомасштабні збитки цивільних об'єктів з боку збройних сил росії в Україні викликають глибоке занепокоєння", - додала вона.

Нагадаємо

На даний момент Нова Зеландія з квітня ввела санкції щодо понад 1200 фізичних та юридичних осіб, включаючи торговельні заходи щодо заборони експорту та імпорту з росії.

росія наразі є найсанкційнішою країною у світі відтоді, як у лютому вона розпочала війну проти України.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Нова Зеландія оголосила про нові санкції проти росії

     • 198040 переглядiв

    путін використовує принаймні трьох двійників - ГУР МО

     • 309888 переглядiв