ukenru
netflix-vikupiv-prava-na-ekranizatsiyu-novoyi-povisti-stivena-kinga

Netflix викупив права на екранізацію нової повісті Стівена Кінга

 • 23081 переглядiв

КИЇВ. 12 липня. УНН. Стрімінговий сервіс Netflix придбав права на екранізацію повісті "Телефон містера Харрігана" з нової збірки Стівена Кінга. Про це УНН повідомляє з посиланням на The Hollywood Reporter.

"Телефон містера Харрігана" входить до збірки "Якщо воно кровоточить". Сюжет повісті зав'язаний навколо дружби хлопчика на ім'я Крейг і літнього сусіда містера Харрігана. Хлопчик в знак подяки за дрібну допомогу купує Харрігану мобільний телефон, а після смерті сусіда кладе його до нього в труну, що має дозволити друзям продовжити спілкування.

Відомо, що продюсером проекту виступить Райан Мерфі, який створив серіали "Хор", "Американська історія жахів", а також Джейсон Блум, відомий роботою над фільмами "Людина-невидимка". Режисером фільму стане Джон Лі Хенкок ("Врятувати містера Бенкса").

Крім згаданої повісті до збірки увійшли три інших твори, права на два з них також викуплені: екранізацією повісті "Щур" займеться актор Бен Стіллер, а "Життя Чака" екранізує американський кінорежисер Даррен Аронофскі. Що стосується повісті "Якщо воно кровоточить", що дала назву всій збірці, то ймовірно, права на неї також були викуплені.

Українські Національні Новини

Новини Світу