nehoda-zatrymala-ukrainskykh-ditei-v-avstrii-sytuatsiia-na-kontroli-posolstva-mzs

Негода затримала українських дітей в Австрії, ситуація на контролі посольства - МЗС

 • 10678 переглядiв

27 українських дітей-переможців олімпіад не можуть повернутися з Австрії через погодні умови. Посольство України контролює ситуацію, забезпечило харчування та проживання дітей, працює над їх безпечним поверненням.

27 українських дітей не можуть повернутися з Австрії через погодні умови, посольство України контролює ситуацію, дипломати забезпечили харчування та проживання дітей, працюють над їх безпечним поверненням, повідомила консульська представниця МЗС, ШІ-аватар Вікторія Ші, пише УНН.

Деталі

"Коментар консульської представниці Вікторії Ші щодо групи українських дітей, які не можуть повернутися з Австрії через негоду: ситуація перебуває на контролі посольства України в Австрії. Консули підтримують контакт з двома супроводжуючими особами, керівниками групи 27 дітей. Українські дипломати також забезпечили харчування для дітей і їхнє розселення в готель", - ідеться у повідомленні МЗС.

Як зазначається, "посольства України в Австрії та Угорщині в координації між собою опрацьовують варіанти повернення дітей в Україну". "Ми пишаємося нашими переможцями всеукраїнських і міжнародних олімпіад з фізики, астрономії та хімії і докладемо усіх зусиль, щоб попри негоду вони змогли безпечно повернутися з Австрії до України", - наголосили у МЗС.

У розклад поїздів внесли зміни через повені в Європі: як будуть курсувати16.09.24, 09:35

Юлія Шрамко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Данія поставить Україні наступну партію F-16 до кінця року

     • 103606 переглядiв

    Італія збирається відправити Україні другу батарею ППО Samp-T

     • 103188 переглядiв

    На Сумщині прикордонники збили "шахед" зі стрілецької зброї

     • 36686 переглядiв