ukenru
naslidki-vorozhikh-obstriliv-na-kiyivschini-v-irpini-pratsyuyut-ryatuvalniki-pislya-vibukhu-u-biliy-tserkvi-zagasili-pozhezhu

Наслідки ворожих обстрілів на Київщині: в Ірпіні працюють рятувальники, після вибуху у Білій Церкві гасять пожежу

 • 388353 переглядiв

КИЇВ. 2 березня. УНН. Рятувальники на Київщині проводять роботи в Ірпені, де будинки пошкоджені внаслідок ворожих обстрілів, у Білій Церкві гасять пожежу після нічного повітряного удару, епіцентр якого потрапив у приміщення з виробництва металу. Про це УНН повідомляє з посиланням на дані обласної влади, ДСНС та Нацполіції.

Цитата

"Сьомий день повномасштабної війни в Україні. Вночі бомбили місто Біла Церква та смт Бородянка. Зранку йдуть обстріли міст Ірпінь та Гостомель. Зруйнована велика кількість будівель. Пошкоджена інфраструктура. Наші військові та тероборона дають відсіч. Складна ситуація в напрямках смт Бородянка, Житомирської траси та селища Димер. Окупанти не дають ані “зелений коридор”, ані можливість проїхати волонтерам для допомоги цивільному населенню. Ми в свою чергу робимо усе можливе, аби якнайшвидше допомогти мирному населенню", - зазначив голова Київської ОДА Олексій Кулеба вранці 2 березня у Telegram.

Деталі

За даними Нацполіції, 1 березня близько 22-ї години в Білій Церкві відбувся повітряний удар, епіцентр якого потрапив у приміщення з виробництва металу. Працівники ДСНС локалізували пожежу. Слідчі Білої Церкви зранку додатково оглянули місце події. Потерпілих в результаті вибуху немає.

Також тривають рятувальні роботи у місті Ірпінь, вулиця Гостомельське шосе. Тут будинки постраждали внаслідок ворожих обстрілів.

Доповнення

Як повідомляє мер столиці Віталій Кличко, Росія стягує сили все ближче до Києва.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП