ukenru
nashpigovaniy-narkotikami-elektrosamokat-u-posiltsi-iz-frantsiyi-viyavili-zaboroneni-preparati

Нашпигований наркотиками електросамокат: у посилці із Франції виявили заборонені препарати

 • 16003 переглядiв

КИЇВ. 17 березня. УНН. У міжнародній посилці, яка прибула з Франції до України авіарейсом через аеропорт "Бориспіль", митники виявили електросамокат з наркотиками. Про це пише УНН з посиланням на пресслужбу Київської митниці.

Цитата

"Згідно з декларацією, у міжнародному поштовому відправленні, яке прибуло з Франції до України авіарейсом через аеропорт "Бориспіль", знаходився електричний транспортний засіб.

Однак під час митного контролю даної посилки на сканері було виявлено, що у пінопластовому ущільнювачі, в якому переміщувався задекларований електросамокат, знаходилася спеціально виготовлена схованка", - йдеться в повідомленні митниці.

Деталі

В схованці знаходилось 2002 таблетки білого кольору з надписом "Б8" та 24 фрагменти таблеток.

Як виявили митні експерти, дані таблетки містять бупренорфін, який віднесений до наркотичних засобів, обіг яких в Україні обмежено.

Вчинено дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, з використанням спеціально виготовлених сховищ.

До слова, зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого частиною 1 статті 483 Митного кодексу України.

Додамо

Київські митники вилучили 328 упаковок сильнодіючих ліків із міжнародного експрес-відправлення з Німеччини.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП