nardepy-provalyly-sproby-vyklykaty-do-parlamentu-uriadovtsiv-shcho-vidomo

Нардепи провалили спроби викликати до парламенту урядовців: що відомо

 • 17121 переглядiв

Депутати не змогли викликати першого віце-прем'єр-міністра Юлію Свириденко, прем'єр-міністра Дениса Шмигаля та міністра оборони Рустема Умерова до парламенту через недостатню кількість голосів.

Народні депутати провалили спроби викликати до парламенту першого віце-премʼєра - міністра економіки Юлію Свириденко, щоб заслухати питання бронювання громадян, а також Прем’єр-міністра Денис Шмигаля та міністра оборони Рустема Умєрова щодо питання фортифікацій. Про це повідомляють народні депутати Ярослав Железняк та Олексій Гончаренко, передає УНН.

Деталі

"Дмитро Разумков виніс на голосування пропозицію по виклику першого віце-премʼєра Свириденко Юлію по питанню бронювання. Питання набрало 132 з 150 необхідних голосів. Тобто не прийнято", - повідомив Железняк.

Водночас нардеп Гончаренко повідомив, що парламентарі провалили голосування щодо виклику прем’єр-міністра Денис Шмигаля та міністра оборони Рустема Умєрова щодо питання фортифікацій. За його словами, відповідне рішення набрало 118 голосів.

Окрім того, Железняк зазначив, що, ймовірно, у п’ятницю у Раді буде заслухана доповідь очільника Бюро економічної безпеки.

"По виклику у Раду очільника БЕБ (спеціально таке формулювання, так як хто на цьому тиждень очолює БЕБ не знаємо). Головуючий: "Направили запрошення і на погоджувальній раді визначимо на який день запросимо - скоріш за все пʼятниця після години запитань до уряду", - зазначив Железняк.

Нагадаємо

8 травня народні депутати викликали до Верховної Ради керівника Бюро економічної безпеки Сергія Перхуна на тлі обшуків у CEO Club.

Популярні

Новини по темі