ukenru
nardepi-initsiyuvali-pozachergove-zasidannya-vr-u-chetver-scho-rozglyanut

Нардепи ініціювали позачергове засідання ВР у четвер: що розглянуть

 • 22626 переглядiв

КИЇВ. 28 квітня. УНН. Народні депутати України ініціювали позачергове засідання ВР у четвер, 30 квітня. Кожна фракція подавала свої пропозиції до порядку денного. Про це УНН повідомила заступниця голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук.

"Позачергове засідання ВР планується на четвер, на 13:00. Засідання ініціюють народні депутати, там зараз 20 пунктів порядку денного. Серед них - початок спеціальної процедури розгляду банківського законопроекту. Пропозиції до порядку денного надавали усі фракції, є законопроекти авторства депутатів з опозиції", - зазначила Кравчук.

Також вона додала, що у порядку денному багато ратифікацій різних міжнародних угод, а також проекти постанов про перехід нардепів з одного комітету ВР до іншого, або входження до комітетів.

"Сьогодні починаємо збирати підписи під порядком денним і для скликання засідання. Думаю, до вечора зберемо. Кадрових питань поки у порядку денному немає. Можуть бути ще питання чи законопроекти, які ініціюватиме Президент. Тому вірогідно, може бути два позачергових засідання підряд. По кандидатурі Саакашвілі обговорення ще триває", - повідомила Крачук.

Додамо, що для затвердження запропонованого порядку денного нардепам треба зібрати 150 голосів.

Нагадаємо, лідер фракції "Слуга Народу" Давид Арахамія не виключає того, що у четвер на позачерговому засіданні Верховної Ради України розглянуть питання призначення експрезидента Грузії, ексголови Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі на посаду віце-прем’єр-міністра.

Українські Національні Новини

Політика