napad-na-prykordonnyka-na-kordoni-z-rumuniieiu-dbr-rozsliduie-smert-24-richnoho-cholovika

Напад на прикордонника на кордоні з Румунією: ДБР розслідує смерть 24-річного чоловіка

 • 12878 переглядiв

24-річний чоловік загинув і ще один був госпіталізований після зіткнення з прикордонником під час спроби незаконного перетину українсько-румунського кордону, у зв'язку з чим ДБР розпочало розслідування обставин події.

Державне бюро розслідувань розслідує обставини смерті чоловіка на Буковині під час спроби нелегального перетину кордону з Румунією, повідомили у ДБР у понеділок, пише УНН.

Деталі

Працівники ДБР розпочали досудове розслідування смерті чоловіка, який намагався нелегально перетнути україно-румунський кордон.

За попередніми даними, 29 червня близько 21:40 у Вижницькому районні Чернівецької області при спробі перетину кордону між двома чоловіками та військовослужбовцем одного з прикордонних загонів сталася сутичка.

"Чоловіки з ножем та газовим перцевим балончиком намагалися напасти на військовослужбовця, а той у відповідь застосував табельну зброю. У результаті загинув 24-річний чоловік, ще один – перебуває в лікарні. Прикордоннику також заподіяно тілесних ушкоджень", - повідомили у ДБР.

Правоохоронці вивчають усі обставини справи, тривають слідчі дії.

Попередня кваліфікація правопорушення: умисне вбивство (ч. 1 ст. 115 КК України).

На кордоні з Румунією двоє зловмисників напали зі зброєю на прикордонника. Військовий застосував зброю30.06.24, 15:08

Популярні

Новини по темі