naftobaza-zahorilasia-pislia-ataky-bezpilotnyka-v-krasnodarskomu-krai-rf-ye-postrazhdali

Нафтобаза загорілася після атаки безпілотника в краснодарському краї рф: є постраждалі

 • 122191 переглядiв

Нафтобаза в краснодарському краї рф загорілася після атаки безпілотника, в результаті чого були пошкоджені три цистерни з нафтопродуктами і постраждали співробітники.

У краснодарському краї рф після атаки БпЛА горить нафтобаза. Пошкоджено та горять три цистерни з нафтопродуктами, є постраждалі серед співробітників. Про це повідомляють росЗМІ, передає УНН.

Деталі

За інформацією, у темрюкському районі краснодарського краю рф спалахнула нафтобаза після атаки безпілотного літального апарату. У результаті чого було пошкоджено та горять три цистерни з нафтопродуктами, є постраждалі серед співробітників.

Губернатор зазначив, що цієї ночі у кількох муніципалітетах краю відбито масовану атаку безпілотників. У новоросійську спеціальні служби обстежують територію та шукають впалі дрони. За попередньою інформацією, там постраждалих і руйнувань немає.

Ситуація у Темрюкському районі є серйознішою. Внаслідок повітряного удару постраждала інфраструктура нафтобази, і три цистерни з нафтопродуктами загорілися. Пожежу намагаються ліквідувати, їй присвоєно високу категорію складності. Постраждалим співробітникам надають медичну допомогу, інші працівники евакуйовані.

Вразили Су-27 та Су-34: з'явились супутникові фото аеродрому в краснодарському краї після атаки дронів СБУ 24.05.24, 16:18

Юлія Котвицька

Війна

Популярні

Новини по темі

У Київській області працює протиповітряна оборона

 • 108890 переглядiв

У Києві оголошена повітряна тривога

 • 63246 переглядiв

У загарбаній Керчі пролунали вибухи

 • 61194 переглядiв