ukenru
na-zhitomirschini-zatrimali-pravoporushnikiv-yaki-napali-na-pravookhorontsiv

На Житомирщині затримали правопорушників, які напали на правоохоронців

 • 7948 переглядiв

КИЇВ. 28 листопада. УНН. На Житомирщині затримали правопорушників, які напали нанесли тілесні ушкодження двом інспекторам. Про це УНН повідомили у прес-службі поліції Миколаївської області.

Так, 26 листопада поліцейські зупинили автомобіль ВАЗ-2106, за кермом якого перебував 18-річний місцевий житель, а у салоні ще троє пасажирів. З'ясувалось, що у нього немає водійського посвідчення. На пропозицію поліцейських пройти медичне освідування щодо вживання алкоголю водій спочатку погодився, а потім втік від обласного наркологічного диспансеру.

Поліцейські, розшукуючи втікача та зупинили транспортний засіб поблизу місцевої автозаправної станції. Однак водій та пасажири відреагували агресивно і накинулись на інспекторів поліції, завдавши їм тілесних ушкоджень у вигляді переломів, саден та закритих черепно-мозкових травм.

Один з поліцейських у ході сутички здійснив попереджувальні постріли вгору із табельної вогнепальної зброї, після чого молодики кинулись тікати на автомобілі. Інспектори застосували службову зброю з метою примусової зупинки ВАЗ-2106, пошкодивши колеса. Злочинці втекли, але вже за годину були затримані працівниками поліції.

Встановлено, що молодики - місцеві жителі віком від 18 до 21 року.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) КК України. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді обмеження або позбавлення волі на термін до 5 років.

 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП