na-zakarpatti-zatrymano-kerivnyka-sylovoho-kryla-zlochynnoho-uhrupovannia-yake-koordynuvav-eksnardep-rehional

На Закарпатті затримано керівника силового крила злочинного угруповання, яке координував екснардеп-регіонал

 • 11124 переглядiв

Служба безпеки України та Національна поліція знешкодили організоване злочинне угруповання у Закарпатській області, затримавши керівника силового блоку банди, яке координував колишній народний депутат від Партії регіонів, а нині голова районної ради.

Служба безпеки та Національна поліція знешкодили організоване злочинне угруповання, яке тероризувало та намагалося тримати в страху мешканців Закарпаття. Про це повідомляє пресслужба СБУ, пише УНН.

У результаті комплексних заходів у Мукачеві затримано керівника силового блоку банди, яку координував колишній народний депутат від Партії регіонів. Наразі екснардеп очолює одну з районних рад області,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

За матеріалами справи, зловмисники спеціалізувалися на здійсненні насильства і тиску щодо політичних конкурентів ексрегіонала. Так, наприклад, учасники банди намагалися залякати одного з депутатів Закарпатської облради.

Задокументовано, що фігуранти здійснили підрив на подвір’ї його домоволодіння, використовуючи вибухівку. А перед тим неодноразово підпалювали його помешкання та рухоме майно.

На підставі зібраних доказів затриманому повідомлено про підозру за чч. 3, 4 ст. 27, ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна). Наразі вирішується питання щодо обрання фігуранту запобіжного заходу. Зловмиснику загрожує до 10 років тюрми.

Викрали киянина та вимагали у нього 50 тис. доларів: судитимуть двох чоловіків27.06.24, 13:54

Популярні

Новини по темі

Уряд продовжив угоду з Всесвітньою продовольчою програмою

 • 20306 переглядiв